Toimitus ja maksutavat

Toimitustavat ja toimituskulut

Tilauksien toimitukset postin tai matkahuollon kautta 7€. Toimitus on ilmainen 60€ ylittäviin tilauksiin. (ei koske kotiinkuljetusta) Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Pakkaamiseen käytämme siistejä kierrätettyjä pakkausmateriaaleja.

Kotiinkuljetus matkahuollon kautta 13,07€

Tilaukset on myös mahdollista noutaa Parkanosta. Mikäli valitsit noudon, sovimme noutoajan ja paikan kanssasi sähköpostitse. Tällöin toimitus kulut ovat 0€. Nouto onnistuu, myös lähilokerosta Parkanon s-marketilta. Tällöin toimituskulut ovat 3,50€

Toimitusajat

Postitamme tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Pääsääntöisesti 1-3 arkipäivässä.  Mikäli ostamistasi tuotteistasi osa on jälkitoimituksessa, toimitamme koko tilauksen kerralla kun tuoteet on varastollamme. Tällöin toimitusaika on n. 7-10 arkipäivää. ( Jos toimitusaika venyy tästäkin ajasta niin lupaamme ilmoittaa asiasta välittömästi.)

Maksutavat

Tilaukset maksetaan joko tilauksen yhteydessä tai noudon yhteydessä. Mikäli maksat noudettaessa valitse nettipuodin kassalla maksu vaihtoehdoksi ” Maksu toimitettaessa.” Noudeattaessa voit maksaa käteisellä, korttimaksulla tai mobile paylla.

Maksunvälittäjänä toimii Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Tarjoamme laajan ja turvallisen tavan maksaa. Maksuvaihtoehtona ovat kotimaiset verkkopankit, korttimaksut, lompakkopalvelut, lasku tai osamaksu.

Ongelmia

Mikäli tilauksen kanssa ilmenee ongelmia. Ota yhteyttä sähköpostilla info@usvainenjarvi.fi

Viihtyisiä ostoshetkiä!