Ecoil- Käsi- & kynsiöljy

21,00  sis. alv 24%

Käsi- & kynsiöljy on tarkoitettu käsien ihon ja kynsien päivittäiseen hoitoon estämään ja korjaamaan ihon, kynsien ja kynsinauhojen kuivuutta ja siitä johtuvia oireita. Tuoksuna aito Sitruunan eteerinen öljy

Pakkauskoko: 50ml

4 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Käsi- & kynsiöljy on tarkoitettu käsien ihon ja kynsien päivittäiseen hoitoon estämään ja korjaamaan ihon, kynsien ja kynsinauhojen kuivuutta ja siitä johtuvia oireita. Tuoksuna aito Sitruunan eteerinen öljy

Käsi- & kynsiöljyn laadukkaat öljyt ja e-vitamiini hellivät käsien ihoa antaen niille runsaasti vitamiineja, kosteutta ja hellää hyvinvointia. Sekä syväkosteuttavat ja vahvistavat kynsiä ja kynsinauhoja.

 

Aprikoosinkiviöljy: erityisen hyvä ravitseva ja kosteuttava herkälle, kutiavalle ja kuivalle iholle, sekä soveltuu hyvin akneisellekin iholle. Sisältäen monia elintärkeitä vitamiineja etenkin A- ja E-vitamiinia, rasvahappoja, öljyhappoa ja linolihappoa

Kehäkukkaöljy: Auttaen stimuloimaan kollageenin tuotantoa ja jopa auttaa parantamaan verenkiertoa helpottaen ihon parantumista. kehäkukkaöljy tunnetaankin kyvyiltään tulehdusta poistavana, antibakteerisena ja antiseptisisena. Jota käytetäänkin ihonhoidossa, mm. poistamaan tulehduksia, parantamaan pieniä haavoja, palovammoja ja muita ihovaurioita.

Jojobaöljy: sisältää runsaasti antioksidantteja, E-vitamiinia ja B-vitamiineja, rasvahappoja sekä kivennäisaineita pii, kromi, kupari ja sinkki. Soveltuen erinomaisesti pienten ihovaurioiden hoitoon; huulet, kädet, lemmikkien iho.

Karpalonsiemenöljy: suojaa ihoa ympäristön epäpuhtauksilta pitäen samalla ihon kosteutettuna ja terveenä. Se auttaa ihoa uudistumaan ja hidastaa ihon vanhenemista. Sisältäen runsaasti antioksidantteja E- ja A-vitamiineja, luonnon rasvahappoja, kuten Omega 3, 6 ja 9.

Sitruunan eteerinen öljy :Hoitaa ja tuo kynsille luonnollista vahvuutta, sekä antaa virkeyttä ja nostattaa mielialaa.

 

Sisältö selvällä suomella: Aprikoosinkiviöljy, Kehäkukkaöljy, Jojobaöljy, Karpalonsiemenöljy, E-vitamiini, kehäkukkasiemen öljy, Sitruunan eteerinen öljy

INCI: Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil, Helianthus annuus (Calendula) officinalis, Simmondsia chinensis (Jojoba) seed oil, Vaccinium macrocarpan (Cranberry) seed oil, Natural mixed tocopherols and helianthus annuus seed oil, Citrus limon leaf (Lemon) oil(Citral, Limonene).

 

Ecoil on yritys jonka idea luonnonkosmetiikan valmistukseen lähti omista tarpeista ihon hoitoon. Ecoil valmistaakin luonnonkosmetiikkansa käyttämällä tuotteissaan vain laadukkaita ja valikoituja raaka-aineita. Ecoil-tuotteet ovat saaneet FI-Naturan Luonnonkosmetiikan sertifikaatin ja Avainlippu-merkin.

Valmistaja: Ecoil, Lohja

Usvainenjärvi