Ecoil- Veriappelsiini vartaloöljy

27,00  sis. alv 24%

Ecoil -vartaloöljy on tarkoitettu vartalon ja myös jalkojen ihon päivittäiseen hoitoon. Tuotetta käytetään päivittäisessä ihonhoidossa estämään ja korjaamaan ihon kuivuutta ja siitä johtuvia oireita. Soveltuu myös pienien ihovaurioiden hoitoon. Tuoksuna aito veriappelsiinin eteerinen öljy

Pakkauskoko: 100ml

4 varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Ecoil -vartaloöljy on tarkoitettu vartalon ja myös jalkojen ihon päivittäiseen hoitoon. Tuotetta käytetään päivittäisessä ihonhoidossa estämään ja korjaamaan ihon kuivuutta ja siitä johtuvia oireita. Soveltuu myös pienien ihovaurioiden hoitoon. Tuoksuna aito veriappelsiinin eteerinen öljy

Vartaloöljyn laadukkaat öljyt ja e-vitamiini hellivät vartalon ihoa antaen niille runsaasti rasvahappoja, vitamiineja, kosteutta ja hellää hyvinvointia. Vartaloöljy tuo iholle pehmoisuutta ja luonnollisen heleyden.
Sopii kaikille ihotyypeille.

Aprikoosinkiviöljy: erityisen hyvä ravitseva ja kosteuttava herkälle, kutiavalle ja kuivalle iholle, sekä soveltuu hyvin akneisellekin iholle. Sisältäen monia elintärkeitä vitamiineja etenkin A- ja E-vitamiinia, rasvahappoja, öljyhappoa ja linolihappoa

Meidän aprikoosinkiviöljy on valmistettu puristamalla. Se kerätään aprikoosin ytimestä ja varovaisen puhdistuksen jälkeen puristetaan. Näin luodaa tämä iholle hellä ja suojaava öljy, joka sisältää runsaasti vitamiineja.

Kehäkukkaöljy: Auttaen stimuloimaan kollageenin tuotantoa ja jopa auttaa parantamaan verenkiertoa helpottaen ihon parantumista. kehäkukkaöljy tunnetaankin kyvyiltään tulehdusta poistavana, antibakteerisena ja antiseptisisena. Jota käytetäänkin ihonhoidossa, mm. poistamaan tulehduksia, parantamaan pieniä haavoja, palovammoja ja muita ihovaurioita.

Vesimeloninsiemenöljy: Luonnollinen pehmentäjä, joka jättää ihon pehmeäksi, silkkiseksi ja hyvin hengittäväksi. Soveltuen hyvin kypsän, herkän, ongelmallisen tai akne-altiin ihon sekä myös vauvojen herkkän ihon hoitoon. Sisältäen runsaasti omega 9- ja 6-rasvahappoja. 

Karpalonsiemenöljy: suojaa ihoa ympäristön epäpuhtauksilta pitäen samalla ihon kosteutettuna ja terveenä. Se auttaa ihoa uudistumaan ja hidastaa ihon vanhenemista. Sisältäen runsaasti antioksidantteja E- ja A-vitamiineja, luonnon rasvahappoja, kuten Omega 3, 6 ja 9.

veriappelsiinin eteerinen öljy: Sisältää runsaasti D-limoneeni -antioksidanttia, joka edistää solujen uusiutumista, sekä antaa energiaa ja nostattaa mielialaa.

 

Sisältö selvällä suomella: Aprikoosinkiviöljy, Kehäkukkaöljy, Vesimeloninsiemenöljy, Karpalonsiemenöljy, E-vitamiini, kehäkukkasiemen öljy, veriappelsiinin eteerinen öljy

INCI: Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil, Helianthus annuus (Calendula) officinalis, Citrullus lanatus (Watermelon) seed oil, Vaccinium macrocarpan (Cranberry) seed oil, Natural mixed tocopherols and helianthus annuus seed oil, Citrus Sinensis Oil.

 

Ecoil on yritys jonka idea luonnonkosmetiikan valmistukseen lähti omista tarpeista ihon hoitoon. Ecoil valmistaakin luonnonkosmetiikkansa käyttämällä tuotteissaan vain laadukkaita ja valikoituja raaka-aineita. Ecoil-tuotteet ovat saaneet FI-Naturan Luonnonkosmetiikan sertifikaatin ja Avainlippu-merkin.

Valmistaja: Ecoil, Lohja

Usvainenjärvi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ecoil- Veriappelsiini vartaloöljy”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.