Saaren Taika® – Puuteri pyykkietikka

14,00  sis. alv 24%

Huom! Päiväys 8/20!

Puuteri pyykkietikka tuoksuu vienolle ruusulle ja mandariinille. Jättäen pyykkiin vienon tuoksun, kirkastaen värejä ja tehden pyykistä ihanan pehmeää, sekä puhdistaen samalla pyykkikonetta.

Pakkauskoko: 500ml

1 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Puuteri pyykkietikka tuoksuu vienolle ruusulle ja mandariinille. Jättäen pyykkiin vienon tuoksun, kirkastaen värejä ja tehden pyykistä ihanan pehmeitä, sekä samalla pyykkikonekin puhdistuu.

RAVISTETTAVA ENNEN KÄYTTÖÄ

Pyykkietikan käyttö ohjeet: Muista ainakin ravistaa ennen käytön aloitusta. Puuteri pyykkietikkaa voi siis käyttää pyykinpesukoneessa huuhteluaineen sijasta, raikastaa ne tunkkaiset tekstiilit tai ihan vaan siivouksessa ja silityksessä. Tarkemmat ravistusohjeet voit käydä lukaisemassa alla olevasta linkistä. Ohjeita saa lukee niin monta kertaa kun tahtoo ja täysin ilmaiseksi. Jos vähäkin epäilyttää, ettei muista niin paa tulostaen itelles.

Pyykkietikan säilytys: Parasta säilyttää auringonvalolta suojattuna.

Ohjeet pyykkietikan käyttöön

Saaren taika valmistaa pyykkietikkansa aidoista luonnon raaka-aineista, käyttäen perinteisiä vanhanajan tuoksuja ja erikoisimmissa lumoavia tuoksuyhdistelmiä.  Eivätkä he käytä valmistuksessa vettä.

Sisältö selvällä suomella: Väkiviinaetikkaa, Hajusteina ruusun, mandariinin ja ruusupuun luonnollisia eteerisiä öljyjä. Tuoksun voimakkuus 2/5

INCI: Väkiviinaetikkaa (etikkahappoa 9 – <10%) Rosa Centifolia Oil5% in Vinis Vitifera, Citrus Reticulata Oil, Aniba Rosaeaodora Oil, *limonene, *linalool

(*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

 

Valmistaja: Saaren Taika, Särkisalo

Usvainenjärvi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saaren Taika® – Puuteri pyykkietikka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.