Catteco – Sheavoi

12,90  sis. alv 24%

Luomu Nilotica lajikkeesta tehty puhdistamaton miedon tuoksuinen sheavoide on tavallista ylellisempi tuote. Tehden Cattecon tuotteesta paljon pehmeämmän ja iholle helposti levittyvän. Tuote soveltuukin erittäin hyvin koko vartalon kosteuttavaksi voiteeksi. Lisäksi on erittäin riittoisa voide.

Pakkauskoko: 50g

Varasto loppu

Kuvaus

Luomu Nilotica lajikkeesta tehty puhdistamaton sheavoide on tavallista ylellisempi tuote ainutlaatuisen rasvahappokoostumuksen ansioista. Tehden Cattecon tuotteesta paljon pehmeämmän ja iholle helposti levittyvän. Tuote soveltuukin erittäin hyvin koko vartalon kosteuttavaksi voiteeksi. Tuoksun ollessa silti kevyt.

Sheavoi: Rauhoittaa ja suojaa ihoa. Jossa on paljon A, E ja F vitamiineja ja lisäksi siinä on enemmän omega 6 ja omega 9 kuin muissa karitevoissa.

Säilytys: huoneenlämmössä ja auringonvalollta suojattuna.

 

Sisältö selvällä suomella: Karitevoi/Sheavoi

INCI: Butyrospermum Parkii Butter

 

Catteco on yritys jonka idea luonnonkosmetiikan valmistukseen lähti omasta halusta ja tarpeista ihon ja hiusten hoitoon. Catteco valmistaakin luonnonkosmetiikkansa suurella sydämellä, käyttäen tuotteissaan vain laadukkaita ja valikoituja raaka-aineita. Eikä tuotteissa käytetä lainkaan palmuöljyä.

Valmistaja: Catteco, Nurmijärvi

Usvainenjärvi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Catteco – Sheavoi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.