Yrityskertomus

Usvaisenjärven alku

Nettipuodin pitäjäksi lähdin oikeastaan sattuman kautta vuonna 2018. Kun näin ilmoituksen, että Saaren taika etsii uusia jälleenmyyjiä. Jolloin en epäröinyt hetkeäkään tarttua tähän tilaisuuteen, koska olin jo käyttänyt heidän tuotteittaan vaikeisiin iho-ongelmiin niin itselle kuin lapsilleni, saaden näistä luonnonkosmetiikka tuotteista ison helpotuksen iho-ongelmiin. Siksi nyt autankin muita saamaan mahdollisuuden helpotuksen iho-ongelmiin.

Toki nettipuodin pitämisessä on kyllä ollut omat haasteensa, koska minulla ei ollut aiemmin minkäänlaista kokemusta verkkokaupan pyörittämisestä, joten olen opettelut kaiken alusta asti itse. Edelleenkin opin uusia asioita.

Nykyään nettipuodin valikoima on laajentunut muiden kotimaisten valmistajien tuotteilla. Otankin mielelläni valikoimaani uusia kotimaisia tuotteita mikäli ne sopivat tiettyihin kriteereihini. Nämä ovat että tuote on kotimaassa valmistettu, eivät sisällä palmuöljyä, eikä keinotekoisia hajusteita.

Tiina Silomäki

Heips! Olen Usvaisenjärven nettipuodin omistaja ja perustaja.

Perheeseeni kuuluu aviomieheni, kaksi pientä lasta ja Pk collie nimeltä Capu. Vapaa aikani kuluu perheen parissa ja käsitöitä tehden mahdollisuuksien mukaan. Rakastan luontoa ja hevosia. Toiveena olisikin joskus palata rakkaan hevosharrastukseni pariin

Nettipuodin lisäksi minulle yritys TS Hymyntuo, joka tuottaa ikääntyville tukipalveluita joiden ansiosta ikääntyvät saavat apuja arjen sujumiseen, sekä vähentämään yksinäisyyden tunnetta.